logo Buro Claerhout Syndic
051 30 51 18

Technisch beheer

Ons kantoor staat erom bekend haar jarenlange technische ervaring ten dienste te stellen van de klant. Zo trachten de technische medewerkers ieder mogelijk probleem op een zo snelle en kwaliteitsvolle manier op te lossen. Natuurlijk gaan hun taken nog enkele stapjes verder dan problemen oplossen alleen, zo levert ons technisch beheer dagelijks inspanningen om ieder gebouw zo preventief mogelijk in een optimale staat te brengen en te behouden. Dit teneinde een meerwaarde te creƫren op langere termijn.

Hiervoor worden onder andere de nodige controles uitgevoerd en worden initiatieven en voorstellen gericht aan de raad van mede-eigendom om zo op potentiele problemen te anticiperen en deze vroegtijdig aan te pakken. Dit zorgt ervoor dat de bewoners geen last hebben van kwaaltjes die vermeden konden worden.

Verder staat ons technisch beheer ook in voor het opvolgen van het algemene reilen en zeilen in het gebouw, het opvragen van offertes en ander contacten met aannemers en leveranciers. Alsook het oplossen van technische problemen en verrichten van dringende en minder dringende karweien.